[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳龍  ♂
陈龙
Johnny Chen Long
Pinyin: chén lóng
Chan Lung





 
影視作品 / Filmography (2005-2021)
 
  演員 / Actor (2005-2021)
    一石二鳥 / One Stone and Two Birds (2005) ... / Xiao Guan-Hong
    新月魅影 / Moonlight (2011)    
    荒島情未了 / Lost (2012)    
    渡江!渡江! / The Great River Crossing (2012)    
    無法觸碰的愛 / Wu Fa Chu Peng De Ai (2014)    
    軒轅劍傳奇 / Sword of Hope (2015)    
    那些女人 / Goddesses in the Flames of War (2018)    
    攀登者 / The Climbers (2019) ... / Lin Jie
    至尊先生之金蟬蠱 / Mr. Zombie (2021) ... / Wu Touren