[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
莫澤仁
莫泽仁
Mok Chak-Yan
拼音: rén
Mok Tjek-Jin
 
影視作品 / Filmography (1980-2008)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    人肉天婦羅 / Malevolent Mate (1993)    
    盲俠之再踏江湖 / A Step to Heaven (1995)    
  攝影 / Cinematographer
    妙探孖寶 / Two Jolly Cops (1985)    
    哈林行動 / Champion Operation (1986)    
    烈血風雲 / A Bloody Fight (1988)    
    奇兵 / The Sniping (1989)    
    龍虎家族 / A Fiery Family (1989)    
    猛鬼舞廳 / Ghost Ballroom (1989)    
    賭王至尊 / All Mighty Gambler (1991)    
    音樂殭屍 / The Musical Vampire (1992)    
    黑星風雲 / The Story of the Gun (1992)    
    砵蘭街大少 / The Prince of Portland Street (1993)    
    百合情韻 / Bai He Qing Yun (1993)    
    慾火狂情 / Yu Huo Kuang Qing (1993)    
    男與女 / The Love That Is Wrong (1993)    
    決戰天門 / Combat at Heaven Gate (1993)    
    鴨之一族 / Gigolo Club (1993)    
    強姦案中案 / The Complicated Raping Case (1993)    
    殺手柔情 / Tender Killer (1994)    
    星期六約會 / Saturday Date (1994)    
    旺角的天空2男燒衣 / Those Were the Days (1996)    
    激情邊緣 / Ji Qing Bian Yuan (1998)    
    野性任務 / Fatal Desire (1998)    
    鬼骨場 / Hong Kong X-File (1998)    
    職業大賊 / T.H.E. Professionals (1998)    
    大漠梟雄 / Lawrence of Mongolia (1999)    
    爆裂危情 / Fatal Attraction (2000)    
    龍騰虎躍 / Flying Dragon, Leaping Tiger (2002)    
    助念新星 / Only the Way (2008)    
  攝影助理 / Focus Puller
    懲罰 / The Magnificent 3 (1980)    
    八彩林亞珍 / Plain Jane to the Rescue (1982)    
    魔胎 / Devil Fetus (1983)    
    鬼線人 / The Ghost Informer (1984)    
    流氓英雄 / The Innocent Interloper (1986)    
    異鄉故事 / Sapporo Story (1987)    
    1哥 / The Big Brother (1987)    
    女子監獄 / Woman Prison (1988)    
    殺出香港 / City Warriors (1988)    
    我未成年 / The Wild Ones (1989)    
    聖戰風雲 / Undeclared War (1990)    
    救命宣言 / Doctor's Heart (1990)