[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
傅繼秋
傅继秋
Fu Ji-Qiu
拼音: qiū
Fu Kai-Chau
 
影視作品 / Filmography (1927-1951)
 
  副導演 / Assistant Director
    小女伶 / A Youngger Actress (1932)    
  錄音助理 / Boom Man
    春到人間 / Spring Comes to Everywhere (1937)    
  剪接 / Editor
    良宵花弄月 / Changing Hearts (1943)    
    藝苑血淚 / Yi Yuan Xue Lei (1943)    
    夜店 / Night Inn (1947)    
    不了情 / Unending Love (1947)    
    太太萬歲 / Long Live the Mistress! (1947)    
    假鳳虛凰 / Fake Phoenix (1947)    
    母與子 / Mother and Child (1947)    
    遙遠的愛 / Remote Love (1947)    
    我這一輩子 / The Life of a Peking Policeman (1950)    
    腐蝕 / Corrosion (1950)    
    關連長 / Platoon Commander Guan (1951)    
  演員 / Actor (1927-1951)
    血淚碑 / The Tablet of Blood and Tears (1927)    
    施公案初集 / A Collection of Shi's - Part 1 (1930)    
    前台與後台 / Front Stage and Back Stage (1937)    
    王老五 / Bachelor (1937)    
    如此繁華 / Urban Splendor (1937)    
    文素臣 / Wen Su-Chen (1939)    
    孔夫子 / Confucius (1940) ... 鮑國 / Bao Guo
    雪艷娘 / Xue Yan Niang (1941)    
    洞房花燭夜 / The Wedding Night (1942)