[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
辛明  ♂
Xin Ming
拼音: xīn míng
San Ming

 
影視作品 / Filmography (1983-2019)
 
  統籌 / Film Coordinator
    冠軍的心 / The Heart (2019)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    冠軍的心 / The Heart (2019)    
  執行製片人 / Line Producer
    冠軍的心 / The Heart (2019)    
  演員 / Actor (1983-2019)
    一個和八個 / One and Eight (1983)    
    逃出罪惡世界 / Jungle Escape (1986)    
    野山 / In the Wild Mountain (1986) ... 灰灰 / Huihui
    大清砲隊 / The Imperial Cannon Team (1987)    
    鴻門宴 / Banquet at Hongmen (2005)    
    破釜沉舟 / No Retreat (2005)