[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
趙珊珊
赵珊珊
Zhao Shan-Shan
拼音: zhào shān shān
Chiu San-San (2)
 
影視作品 / Filmography (2010-2021)
 
  執行製片人 / Line Producer
    特殊身份 / Special ID (2013)    
    從天兒降 / Oh My God (2015)    
  劇照 / Still Photographer
    肥龍過江 / Enter the Fat Dragon (2020)    
    急先鋒 / Vanguard (2020)    
    金錢帝國追虎擒龍 / Once Upon a Time in Hong Kong (2021)    
  製片人 / Chief Producer
    戰國 / The Warring States (2011)    
    超時空救兵 / Hyperspace Rescue (2012)    
    警察故事2013 / Police Story 2013 (2013)    
  策劃 / Planning
    我的美女老闆 / My Belle Boss (2010)    
    戰國 / The Warring States (2011)    
    超時空救兵 / Hyperspace Rescue (2012)