[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
趙玲芝
赵玲芝
Zhao Ling-Zhi (2)
Pinyin: zhào líng zhī
Chao Ling-Chee,  Chiu Ling-Chi
 
影視作品 / Filmography (1963-1999)
 
  粵語配音 / Cantonese Dubbing
    東方三俠 / The Heroic Trio (1993)    
    現代豪俠傳 / Executioners (1993)    
  配音 / Dubbing
    天若有情Ⅱ之天長地久 / A Moment of Romance II (1993)    
  國語對白 / Mandarin Dialogue
    驅魔警察 / Magic Cop (1990)    
  對白 / Dialogue
    忌廉溝鮮奶 / Cream, Soda and Milk (1981)    
    鐵板燒 / Teppanyaki (1984)    
    女人心 / Women (1985)    
    猛鬼迫人 / Dead Curse (1985)    
    又見冤家 / Love Me and Dad (1988)    
    致命的誘惑 / Fatal Passion (1989)    
    第一繭 / The First Time Is the Last Time (1989)    
    警察也移民 / The Immigrant Policeman (1989)    
    特區愛奴 / China Dolls (1992)    
    艷降 / Fatal Seduction (1993)    
  粵語對白 / Cantonese Dialogue
    鬼戰 / The Devil's Box (1984)    
    老娘夠騷 / Soul (1986)    
    紙盒藏屍之公審 / The Final Judgement (1993)    
    赤腳小子 / The Bare-Footed Kid (1993)    
  國語配音 / Mandarin Dubbing
    現代豪俠傳 / Executioners (1993)    
  國語對白指導 / Mandarin Dialogue Director
    神偷諜影 / Downtown Torpedoes (1997)    
    心猿意馬 / The Accident (1999)    
  演員 / Actor (1963-1999)
    趙五娘 / Lady with the Lute (1963)    
    新桃花江 / Peach Blossom River (1967)    
  粵語配音導演 / Cantonese Dubbing Director
    心猿意馬 / The Accident (1999)