[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張磊
张磊
Zhang Lei (1)
Pinyin: zhāng lěi
Cheung Lui (2)
 
影視作品 / Filmography (1983-2016)
 
  副武術指導 / Assistant Martial Arts Director
    天與地 / Heaven and Earth (1994)    
  動作導演 / Action Director
    省港流鶯 / Sex for Sale (1993)    
    天網行動 / Net of Heaven Action (1994)    
  副導演 / Assistant Director
    綠茶 / Green Tea (2003)    
  武術設計 / Martial Arts Designer
    義劍奇俠 / In Sword We Trust (1992)    
  導演 / Director
    血戰殘陽 / Brother in Arms (2013)    
  演員 / Actor (1983-2016)
    一盤沒有下完的棋 / The Go Masters (1983) ... 小阿惠 / little Ah-Hui
    武狀元鐵橋三 / Sam the Iron Bridge - Champion of Martial Arts (1993)    
    白蓮邪神 / White Lotus Cult (1993)    
    醉拳III / Drunken Master III (1994)    
    李逵傳奇 / Shui Hwu Legend (1999)    
    我愛你 / I Love You (2003)    
    可可西里 / The Mountain Patrol (2004) ... / Ga Yu
    左耳 / The Left Ear (2015)    
    誰的青春不迷茫 / Yesterday Once More (2016) ... / Recording studio manager
  編劇 / Writer
    孫中山 / Dr. Sun Yat Sen (1986)