[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉循子墨  ♂
刘循子墨
Liuxun Zimo
Pinyin: liú xún zi
Liu Xunzimo,  Lau-Cheun Chi-Mak





 
影視作品 / Filmography (2012-2019)
 
  監製 / Producer
    老斗士 / Old Man (2013)    
  演員 / Actor (2012-2019)
    看不見的女朋友 / Invisible Girl-Friend (2012)    
    老斗士 / Old Man (2013)    
    伏魔者 / The Exorcist (2013)    
    萬萬沒想到:西遊篇 / Surprise (2015) ... / Sun Wukong
    微微一笑很傾城 / Love 020 (2016) ... / KO
    建軍大業 / The Founding of an Army (2017) ... / Cai Hesen
    武林怪獸 / Kung Fu Monsters (2018) ... 更夫 / Watchman #2
    花田喜事 / All's Well End's Well 2019 (2019)