[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
袁卓凡
Richard Yuen Cheuk-Fan
Pinyin: yuán zhuō fán
Yuen Cheuk Fan (2),  Richard Yuen (1)
 
影視作品 / Filmography (1986-1997)
 
  主題曲作曲 / Theme Song Composer
    天賜良緣 / Sister Cupid (1987)    
    富貴再三逼人 / It's a Mad, Mad, Mad World III (1989)    
    洗黑錢 / Tiger Cage II (1990)    
  原創音樂 / Original Music
    天賜良緣 / Sister Cupid (1987)    
    一妻兩夫 / One Husband Too Many (1988)    
    猛鬼佛跳牆 / Bless This House (1988)    
    富貴再三逼人 / It's a Mad, Mad, Mad World III (1989)    
    合家歡 / Mr. Coconut (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 / In the Line of Duty 4 (1989)    
    洗黑錢 / Tiger Cage II (1990)    
    妖獸都市 / The Wicked City (1992)    
    吳三桂與陳園園 / Never Ending Summer (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 / Once Upon a Time in China II (1992)    
    李洛夫奇案 / The Incorruptible (1993)    
    鼠膽龍威 / High Risk (1995)    
    南海十三郎 / The Mad Phoenix (1997)    
  音樂 / Music
    龍在江湖 / Legacy of Rage (1986)    
    富貴逼人 / It's a Mad, Mad, Mad World (1987)    
    你OK,我OK! / You OK, I'm OK! (1987)    
    鬼馬校園 / Porky's Meatballs (1987)    
    義本無言 / Brotherhood (1987)    
    富貴再逼人 / It's a Mad, Mad, Mad World II (1988)    
    雞同鴨講 / Chicken and Duck Talk (1988)    
    發達秘笈 / How to Be a Millionaire (1989)    
    偷情先生 / City Squeeze (1989)    
    再見王老五 / The Bachelor's Swan Song (1989)    
    親兄弟 / No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers (1989)    
    龍鳳賊捉賊 / License to Steal (1990)    
    無敵幸運星 / When Fortune Smiles (1990)    
    泰拳王 / The King of the Kickboxers (1990)    
    喋血江湖 / No Way Back (1990)    
    洪福齊天 / Gambling Ghost (1991)    
    美國少林 / American Shaolin (1991)    
    富貴黃金屋 / It's a Mad Mad Mad World Too! (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 / Swordsman 2 (1992)    
    伙頭福星 / Shogun and Little Kitchen (1992)    
    白髮魔女2 / The Bride with White Hair 2 (1993)    
    白髮魔女傳 / The Bride with White Hair (1993)    
    飛虎雄心 / The Final Option (1994)    
    錦繡前程 / Long and Winding Road (1994)    
    烈火戰車 / Full Throttle (1995)    
    Superfights / Superfights (1995)    
    今天不回家 / Tonight Nobody Goes Home (1996)    
    終極絞人環 / Bloodmoon (1997)    
  配樂 / Soundtrack
    赤膽情 / No Compromise (1988)    
    不脫襪的人 / A Fishy Story (1989)