[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
邵萬林
邵万林
Shao Wan-Lin
Pinyin: shào wàn lín
Siu Man-Lam
 
影視作品 / Filmography (1974-1992)
 
  演員 / Actor (1974-1992)
    偵察兵 / Scouts (1974)    
    紅雨 / Red Rain (1975) ... / Er Huai
    淚痕 / Tears (1979)    
    從奴隸到將軍 / From Slave to General (1979)    
    海囚 / Captives (1981)    
    愛與恨 / Love and Hate (1985)    
    混世魔王程咬金 / Devil Incarnate Chang Yaojin (1990)    
    楊貴妃 / Imperial Concubine Yang (1992)    
  編劇 / Writer
    愛與恨 / Love and Hate (1985)