[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
歐豪  ♂
欧豪
Oho Ou Hao
拼音: ōu háo
''Oho'',  Au Ou,  Ou Hao,  Au Ho





 
影視作品 / Filmography (2014-2022)
 
  演員 / Actor (2014-2022)
    失戀急讓 / Temporary Family (2014)    
    我就是我 / No Zuo No Die (2014)    
    左耳 / The Left Ear (2015) ... 張漾 / Zhang Yang
    少年 / Blood of Youth (2016) ... / Su Ang
    在世界中心呼喚愛 / Crying Out in Love (2016)    
    建軍大業 / The Founding of an Army (2017) ... / Ye Ting
    悟空傳 / Wu Kong (2017) ... / Tianpeng
    妖貓傳 / Legend of the Demon Cat (2017)    
    烈火英雄 / The Bravest (2019) ... / Xu Xiao-Bin
    中國機長 / The Captain (2019) ... 徐奕辰 / Xu Yichen
    金剛川 / The Sacrifice (2020) ... 七連長 / 7th company lieutenant
    八佰 / The Eight Hundred (2020) ... / Duan Wu
    中國醫生 / Chinese Doctors (2021) ... / Jin Zai
    1921 / 1921 (2021) ... / Li Qihan
    陌生的戀人 / Lover or Stranger (2021)    
    三叉戟 / Three Oldboys (2021)    
    長津湖 / The Battle at Lake Changjin (2021) ... 楊根思(下碣隅里外圍戰線人物) / Yang Gensi
    絕地追擊 / Raid on the Lethal Zone (2022)    
    黎明勛章 / The Medal of the Dawn (2022)    
  主唱 / Singer
    失戀急讓 / Temporary Family (2014)