[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
袁傑  ♂
袁杰
Jackie Yuan Jie
Pinyin: yuán jié
Jacky Yuan Jie,  Yuen Kit,  "Jacky"
 
影視作品 / Filmography (2014-2017)
 
  導演 / Director
    恐怖電影院 / The Haunted Cinema (2014)    
    床下有人2 / Under the Bed 2 (2014)    
    楓葉少年 / Maple Leaf Junior (2015)    
    恐怖游泳館 / Who in the Pool (2015)    
    神話幹掉笑話 / Shen Hua Gan Diao Xiao Hua (2016)    
    失眠男女 / Insomnia Lover (2016)    
    鹹魚傳奇 / Myth Kill Joke (2017)    
  執行導演 / Executive Director
    愛我就陪我看電影 / Lovers & Movies (2015)    
    紅包 / Cash Gift (2015)    
  編劇 / Writer
    失眠男女 / Insomnia Lover (2016)    
    神話幹掉笑話 / Shen Hua Gan Diao Xiao Hua (2016)    
    鹹魚傳奇 / Myth Kill Joke (2017)    
  出品人 / Presenter
    左耳神探之詭來電 / Detective (2016)