[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
朱雲山
朱云山
Zhu Yun-Shan
Pinyin: zhū yún shān
 
影視作品 / Filmography (1934-1948)
 
  演員 / Actor (1934-1948)
    人間仙子 / Kids (1934)    
    新婚大血案 / Murder in the Wedding (1936)    
    彈性女兒 / Flexible Girls (1937)    
    如此繁華 / Urban Splendor (1937)    
    神秘之花 / A Mystical Flower (1937)    
    文素臣 / Wen Su-Chen (1939) ... 庵松 / An Song
    / Family (1941)    
    燕迎春 / Swallows Welcome Spring (1943)    
    麴海情濤 / Qu Hai Qing Tao (1944)    
    英雄美人 / Hero Beauty (1945)    
    母與子 / Mother and Child (1947)    
    乘龍快婿 / Ideal Son-in-law (1947)    
    一江春水向東流(上)-八年離亂 / Spring River Flows East - The Eight War-Torn Years (1947)    
    一江春水向東流(下)-天亮前後 / Spring River Flows East - The Dawn (1947)    
    三人行 / Three Graduates (1948)