[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
劉世運
刘世运
Olympic Lau Sai-Wan
拼音: liú shì yùn
Liu Shi-Yun
 
影視作品 / Filmography (1988-2019)
 
  美術總監 / Production Designer
    烈火英雄 / The Bravest (2019)    
    素人特工 / The Rookies (2019)    
  美術指導 / Art Director
    三狼奇案 / Sentenced to Hang (1989)    
    阮玲玉 / Centre Stage (1992)    
    逃學外傳 / To Miss with Love (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 / The Eagle Shooting Heroes (1993)    
    一代梟雄之三支旗 / Man of the Times (1993)    
    刀劍笑 / The Three Swordsmen (1994)    
    天浴 / Xiu Xiu: The Sent-Down Girl (1998)    
    色,戒 / Lust, Caution (2007)    
    東風雨 / East Wind, Rain (2010)    
    親家過年 / Qin Jia Guo Nian (2012)    
    繡花鞋 / Blood Stained Shoes (2012)    
    血滴子 / The Guillotines (2012)    
    宮鎖沈香 / The Palace (2013)    
    京城81號 / The House That Never Dies (2014)    
    絕地逃亡 / Skiptrace (2016)    
    武林怪獸 / Kung Fu Monsters (2018)    
  道具 / Props
    三狼奇案 / Sentenced to Hang (1989)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    皇家師姐III雌雄大盜 / In the Line of Duty III (1988)    
    發達先生 / Mr. Fortune (1989)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 / Once Upon a Time in China II (1992)    
  服裝指導 / Costume Designer
    東風雨 / East Wind, Rain (2010)    
  美術 / Art
    聊齋艷譚 / Erotic Ghost Story (1990)    
 
 
Biography
 
  As Executive Production Designer in Lust Caution nominated for Best Art Direction at the Golden Horse Award;