[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳國敬  ♂
吴国敬
Eddie Ng Kwok-Ging
Pinyin: guó jìng


 
影視作品 / Filmography (1989-2009)
 
  主題曲作曲 / Theme Song Composer
    愛您愛到殺死你 / Killing Me Tenderly (1997)    
    行運一條龍 / The Lucky Guy (1998)    
  音樂 / Music
    超級女警 / Super Lady Cop (1992)    
    新喋血雙雄 / Thunder Cop (1996)    
    沒有你,沒有我 / Eternal Love (2000)    
  演員 / Actor (1989-2009)
    但願人長久 / Life Goes On (1989)    
    超級女警 / Super Lady Cop (1992) ... / Fei
    藍江傳之反飛組風雲 / Arrest the Restless (1992) ... 周爵士之子 / Sam Chow
    細佬識講野! / Talk to Me, Dicky (1992) ... / Leung
    表姐,你好野!3之大人駕到 / Her Fatal Ways 3 (1992) ... / Double agent
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 / The Tigers - The Legend of Canton (1993) ... / Canvasser for revolutionary [cameo]
    霓紅光管高高掛女子公寓 / How Deep Is Your Love (1994) ... / Indian
    信有明天 / Hope (1995) ... / Fong Chi Kit
    馬路英雄II非法賽車 / Highway Man (1995) ... 獅王 / Shut Wong
    生死戀 / Love & Let Love! (1998) ... / Peter
    沒有你,沒有我 / Eternal Love (2000)    
    不可思議星期二 (第二輯) / Twilight Tubes Part II (2003)    
    矮仔多情 / Short of Love (2009) ... / Rascal attacking Jack
  主唱 / Singer
    破壞之王 / Love on Delivery (1994)    
    二奶村之殺夫 / The Woman Behind (1995)