[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
李耀庭
Lee Yiu-Ting
拼音: yào tíng
Lee Yao-Tin
 
影視作品 / Filmography (1979-2011)
 
  監製 / Producer
    新報仇 / Revanchist (1994)    
    21紅色名單 / 21 Red List (1994)    
    新男歡女愛 / The Modern Love (1994)    
    悍婦崗 / Iron Sister (1997)    
    國道封閉 / Wolves Cry Under the Moon (1997)    
    第一次的親密接觸 / Flyin Dance (2000)    
    決戰梟雄 / Fight for Justice (2004)    
  製片 / Production Manager
    形手螳螂腿 / Death Duel of Kung Fu (1979)    
    敗家仔 / The Prodigal Son (1981)    
    全力反彈 / Promising Young Boy (1987)    
    倩女幽魂 / A Chinese Ghost Story (2011)    
  總監製 / Senior Producer
    老婆萬歲 / Oh, My Wife! (2005)    
  策劃 / Planning
    俠盜正傳 / Chivalrous Legend (1997)    
    天庭外傳 / Heavenly Legend (1999)    
  出品人 / Presenter
    密宗威龍 / The Tantana (1991)    
    九月初九之重見天日 / Shy Spirit (1991)    
    驅魔道長 / Exorcist Master (1993)    
    新大小不良 / Bloody Brothers (1994)