[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
羅沛
罗沛
Mario Law Pooi
拼音: luó pèi
Mario Lo,  Law Pui,  Luo Pei
 
影視作品 / Filmography (1989-2014)
 
  美術指導 / Art Director
    愛人同志 / Stars and Roses (1989)    
    殭屍福星仔 / Vampire Kids (1990)    
    白玫瑰 / Rose (1992)    
    四月四日 / Tamagotchi (1997)    
    邪教檔案之末日風暴 / God.com (1998)    
    B計劃 / Extreme Crisis (1998)    
    沒有你,沒有我 / Eternal Love (2000)    
    真愛 / True Love (2000)    
    獸性難馴 / Sex Medusa (2001)    
    愛情白麵包 / Bakery Amour (2001)    
    金牌流浪狗 / A Gold Medal Winning Tramp Dog (2014)    
  服裝指導 / Costume Designer
    金田一手稿之奇異檔案 / Mystery Files (1996)    
    古惑天堂 / Made in Heaven (1997)    
  美術助理 / Art Assistant
    賭聖 / All for the Winner (1990)    
    賭霸 / The Top Bet (1991)