[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
高先明  ♂
Go Sin-Ming
Pinyin: gāo xiān míng
Ako Ko,  Ko Sing-Ming
 
影視作品 / Filmography (1989-2004)
 
  監製 / Producer
    神鳳苗翠花 / Kung Fu Mistress (1994)    
    性迷宮 / Blaze of Love (1994)    
    情歸何處 / Home Together (1994)    
    香港愛的故事之情人 / Yuppies Love (1994)    
    朋友妻 / A Friend's Wife (1995)    
    落難賊鴛鴦 / Fallen Couple (1995)    
    零二房間 / Heartbreak Motel (2002)    
  副導演 / Assistant Director
    發達先生 / Mr. Fortune (1989)    
    法內情大結局 / The Truth - Final Episode (1989)    
    跛豪 / To Be Number One (1991)    
    危險情人 / The Shootout (1992)    
    新流星蝴蝶劍 / Butterfly & Sword (1993)    
    異域之末路英雄 / End of the Road (1993)    
    野店 / Amazing Stories (1994)    
  導演 / Director
    綁架黃七輝 / Kidnap of Wong Chak Fai (1993)    
    神鳳苗翠花 / Kung Fu Mistress (1994)    
    香港愛的故事之情人 / Yuppies Love (1994)    
    朋友妻 / A Friend's Wife (1995)    
    落難賊鴛鴦 / Fallen Couple (1995)    
  聯合導演 / Co-Director
    精裝追女仔2004 / Love Is a Many Stupid Thing (2004)    
  演員 / Actor (1989-2004)
    省港旗兵第四集地下通道 / Underground Express (1990)    
    屯門色魔 / The Rapist (1994)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    省港旗兵第四集地下通道 / Underground Express (1990)