[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張家駒
张家驹
Cheung Ka-Kui
Pinyin: zhāng jiā
張家驅
 
影視作品 / Filmography (1983-1995)
 
  攝影 / Cinematographer
    十面埋伏 / A Punch to Revenge (1989)    
    特區愛奴 / China Dolls (1992)    
    禁房艷奇 / Sex and Curse (1992)    
    風流家族 / The Pearl of Oriental (1992)    
    雞年大姦情 / Devil Sex Love (1993)    
  攝影助理 / Focus Puller
    瘋血 / Crazy Blood (1983)    
    四眼仔 / Mummy Dearest (1985)    
    拖錯車 / Cop Busters (1985)    
    龍在江湖 / Legacy of Rage (1986)    
    代客泊車 / Parking Service (1986)    
    八喜臨門 / My Family (1986)    
    奸人本色 / Who Is the Craftiest (1987)    
  燈光 / Lighting
    三度誘惑 / Temptation Summary (1990)    
    四度誘惑 / Temptation Summary II (1991)    
    新碧血劍 / The Sword Stained with Royal Blood (1993)    
    神探乾濕褸 / Shadow Cop (1993)    
    青樓十二房 / Ancient Chinese Whorehouse (1994)    
    達摩祖師 / Master of Zen (1994)    
    還是覺得你最好 / Husband and Wife (1995)