[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
趙國信
赵国信
Chiu Gwok-San
Pinyin: zhào guó xìn
Chiu Kwok-Shun
 
影視作品 / Filmography (1988-1995)
 
  海報設計 / Poster Designer
    入魔 / Fatal Obsession (1994)    
    海角危情 / The Other Side of the Sea (1994)    
  美術指導 / Art Director
    新龍門客棧 / Dragon Inn (1992)    
    海角危情 / The Other Side of the Sea (1994)    
    入魔 / Fatal Obsession (1994)    
    流氓社工 / We're No Heroes (1994)    
    驚夢魂 / Deep in Night (1995)    
  服裝設計 / Costume Design
    刑警本色 / The Last Conflict (1988)    
  服裝指導 / Costume Designer
    勇闖毒龍潭 / One Way Ticket to Bangkok (1988)    
    上海1920 / Shanghai 1920 (1991)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 / Once Upon a Time in China II (1992)    
    新仙鶴神針 / The Magic Crane (1993)    
    東方不敗─風雲再起 / The East Is Red (1993)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 / Once Upon a Time in China V (1994)    
  美術 / Art
    石塘咀大學宿舍 / S.T.T. Dorm (1994)