[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
余銘康  ♂
余铭康
Andrew Yu Ming-Hong
Pinyin: míng kāng
Andrew Yue





 
影視作品 / Filmography (1991-2020)
 
  演員 / Actor (1991-2020)
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    黑太陽731續集之殺人工廠 / Laboratory of the Devil (1992)    
    死亡列車 / A Narrow Escape (1992)    
    七月十四 / Thou Shalt Not Swear (1993)    
    溶屍奇案 / Legal Innocence (1993)    
    阿德晒命 / Doug's Choice (1994) ... / Mark's friend
    新俏郎君 / Switch-Over (1994) ... / Student
    屯門色魔 / The Rapist (1994)    
    六樓后座 / Truth or Dare : 6th Floor Rear Flat (2003) ... Paco 同事 / Andrew
    我老婆係明星 / My Wife Is a Superstar (2016) ... 電影公司高層 / Film company director
    PG戀愛指引 / PG Love (2016) ... / Andrew
    我要發達 / Lucky Fat Man (2017) ... / Boss Wong
    我的情敵女婿 / A Beautiful Moment (2018) ... / Charity chairman
    我的100分男友 / You Are the One (2020) ... 生日會賓客 / Birthday party guest
  策劃 / Planning
    唐吉可德 / Don Quixote (2010)    
  出品人 / Presenter
    戀之風景 / The Floating Landscape (2003)    
    六樓后座 / Truth or Dare : 6th Floor Rear Flat (2003)    
    蝴蝶 / Butterfly (2004)    
    救命 / Koma (2004)    
    六壯士 / 6 Strong Guys (2004)    
    阿嫂 / Ah Sou (2005)