[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
歐陽震華  ♂
欧阳震华
Bobby Au-Yeung Tsan-Wah
Pinyin: ōu yáng zhèn huá





 
影視作品 / Filmography (1992-2003)
 
  演員 / Actor (1992-2003)
    辣手神探 / Hard Boiled (1992) ... 警察 / Lionheart
    富貴狂花 / Lamb Killer (1993) ... / Paul
    護花情狂 / Love Quadrangle (1993)    
    至尊三十六計之偷天換日 / Perfect Exchange (1993)    
    奪命接觸 / Fatal Encounter (1994) ... / Kwok Kin Wah
    真相之一終極之旅 / A Deadly Way (1994) ... 溫文 / Wan Man
    真相之二極道追擊 / The Dying Run (1994) ... 溫文 / Wan Man
    浮世怨曲 / Trouble, I've Had it All My Days (1994)    
    迷姦犯 / Daze Raper (1995) ... 郭錦雄 / Kwok Kam Hung
    西環浮屍 / O.C.T.B. Case - The Floating Body (1995) ... / Officer Au
    南洋十大邪術 / The Eternal Evil of Asia (1995) ... 阿南 / A Naam
    大話英雄 / Lying Hero (1995)    
    二奶村之殺夫 / The Woman Behind (1995) ... 桂生 / Shui Kwai-San/Gwai Sang
    掃黃先鋒 / Crimes of Passion (1998)    
    熱血狙擊 / The Final Shot (2003)