[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
程嵐  ♀
程岚
Rita Ching Lam
Pinyin: chéng lán
Ching Lam

 
影視作品 / Filmography (1988-1999)
 
  監製 / Producer
    鬼骨場 / Hong Kong X-File (1998)    
  製片經理 / Project Manager
    粉紅色的夢 / Pink Dream (1992)    
    百合情韻 / Bai He Qing Yun (1993)    
    慾火狂情 / Yu Huo Kuang Qing (1993)    
  演員 / Actor (1988-1999)
    靚仔幹探 / The Youth Tigers (1988) ... 莎莉 / Sally
    忠奸盜 / The Good, the Bad and the Bandit (1991)    
    轟天皇家將 / Angel Terminators (1992)    
    溶屍奇案 / Legal Innocence (1993)    
    人肉天婦羅 / Malevolent Mate (1993)    
    獨自去偷歡 / My Honey (1993)    
  策劃 / Planning
    人肉天婦羅 / Malevolent Mate (1993)    
    燃情男狙擊 / Heart of Killer (1995)    
    癲馬女郎之一夜情 / Hong Kong Show Girl (1996)    
    忽然丈夫 / Tough Guy (1997)    
    過山車 / Life Express (1998)    
    我老豆唔係人 / Oh! My Dad! (1999)    
  出品人 / Presenter
    燃情男狙擊 / Heart of Killer (1995)