Changchun Film Studio
長春電影製片廠

Prior to 1955: Northeast Film Studio
 
Filmography
 
Production Company
  白毛女 (1951)
  平原游擊隊 (1955)
  祖國的花朵 (1955)
  董存瑞 (1955)
  羅小林的決心 (1955)
  哥哥和妹妹 (1956)
  皮包 (1956)
  不拘小節的人 (1956)
  邊寨烽火 (1957)
  青春的腳步 (1957)
  沒有完成的喜劇 (1957)
  五朵金花 (1959)
  甲午風雲 (1962)
  英雄兒女 (1964)
  兵臨城下 (1964)
  一顆紅心 (1966)
  艷陽天 (1974)
  平原游擊隊 (1974)
  黃河少年 (1975)
  創業 (1975)
  風雲㠀 (1977)
  希望 (1978)
  包公賠情 (1979)
  燕青賣線 (1979)
  吉鴻昌 (1979)
  客從何來 (1980)
  大渡河戰役 (1980)
  黃英姑 (1980)
  杜十娘 (1981)
  葯 (1981)
  雨後 (1982)
  初春 (1982)
  赤橙黃綠青藍紫 (1982)
  武當 (1983)
  父女情 (1983)
  不該發生的故事 (1983)
  歸鄉 (1983)
  跳動的火焰 (1984)
  戊戌政變 (1984)
  相會 (1984)
  峽江疑影 (1985)
  雷北利號沉沒在印度洋 (1985)
  拂曉前的葬禮 (1985)
  密令截擊 (1986)
  逃犯 (1986)
  怪圈 (1986)
  古堡小夜曲 (1987)
  女模特之死 (1987)
  男兒要遠行 (1987)
  沙喲嘩拉再見 (1987)
  關東大俠 (1987)
  八卦蓮花掌 (1987)
  神丐 (1987)
  東廠喋血 (1988)
  紅蜘蛛 (1988)
  天湖女俠 (1988)
  遺失的伴侶 (1988)
  天下第一劍 (1988)
  關東女俠 (1989)
  黃金大盜 (1989)
  江湖妹子 (1989)
  西門家族 (1989)
  怪俠 (1989)
  野店幽靈 (1990)
  十月懷胎 (1990)
  離婚合同 (1990)
  索命飛刀 (1990)
  賭命漢 (1990)
  紫痕 (1991)
  女警官 (1991)
  槍訪要塞 (1991)
  王府刀客 (1991)
  血淚恩仇錄 (1991)
  孤注一擲 (1992)
  悲烈排幫 (1992)
  香魂女 (1992)
  蔣築英 (1992)
  雙槍假面人 (1993)
  軍列殺出重圍 (1993)
  恐怖拳王 (1993)
  天國逆子 (1994)
  重慶談判 (1994)
  金客、商客、镖客 (1994)
  風流女傑 (1995)
  敵後武工隊 (1995)
  女警神威 (1995)
  邊城皇帝 (1995)
  喜蓮 (1996)
  紅月亮 (1996)
  旭日驚雷 (1997)
  明亮的心 (2000)
  古惑線人 (2002)
  任長霞 (2005)
  十三棵泡桐 (2006)
  新忠烈圖 (2007)
  檸檬水 (2009)
  鬥牛 (2009)
  幸存日 (2011)
  辛亥革命 (2011)
  雲朵上的羊角花 (2012)
  銅雀台 (2012)
 
Filming Company
  英雄司機 (1954)
  神秘的旅伴 (1955)
  黨的女兒 (1958)
  戰火中的青春 (1959)
  劉三姐 (1961)
  艷陽天 (1974)
  保密局的鎗聲 (1980)
  末代皇后 (1986)
  一刀傾城 (1993)