Beijing Film Studio
北京電影製片廠

Alias: Beijing Dianying Zhipianchang
 
Filmography
 
Production Company
  民主青年進行曲 (1950)
  新兒女英雄傳 (1951)
  龍須溝 (1952)
  一貫害人道 (1952)
  祝福 (1956)
  上海姑娘 (1958)
  青春之歌 (1959)
  洪湖赤衛隊 (1961)
  停戰以後 (1962)
  早春二月 (1963)
  野豬林 (1963)
  小鈴鐺 (1963)
  小二黑結婚 (1964)
  海港 (1972)
  龍江頌 (1972)
  偵察兵 (1974)
  海霞 (1975)
  紅雨 (1975)
  決裂 (1975)
  紅娘 (1976)
  牛角石 (1976)
  山花 (1976)
  春天 (1977)
  黑三角 (1977)
  大河奔流 (1978)
  蔡文姬 (1978)
  報童 (1979)
  淚痕 (1979)
  鐵弓緣 (1979)
  七品芝麻官 (1979)
  第二次握手 (1980)
  神秘的大佛 (1980)
  元帥之死 (1980)
  許茂和他的女兒們 (1981)
  倒袁秘史 (1981)
  鐘聲 (1981)
  歸宿 (1981)
  升官記 (1982)
  白鴿 (1982)
  孔雀公主 (1982)
  如意 (1982)
  茶館 (1982)
  血•總是熱的 (1983)
  包氏父子 (1983)
  哪吒 (1983)
  明姑娘 (1984)
  寒夜 (1984)
  北國紅豆 (1984)
  邊城 (1984)
  雙雄會 (1984)
  木屋 (1984)
  絕處逢生 (1985)
  高中鋒,矮教練 (1985)
  淚灑姑蘇 (1985)
  立體十三妹 (1986)
  朱門玉碎 (1986)
  月月 (1986)
  湘女蕭蕭 (1986)
  失戀者 (1987)
  金鏢黃天霸 (1987)
  超速 (1987)
  仗義小夥兒 (1987)
  笨人王老大 (1987)
  鼓書藝人 (1987)
  銀蛇謀殺案 (1988)
  問天何時明 (1988)
  紅樓夢一部 (1988)
  紅樓夢-第2部 (1988)
  三國志:關公 (1989)
  女神探寶蓋丁 (1989)
  無敵鴛鴦腿 (1989)
  三國志 (1990)
  索命逍遙樓 (1990)
  鬥雞 (1990)
  黑色走廊 (1990)
  龍年警官 (1990)
  神秘失蹤的船 (1990)
  大太監李蓮英 (1991)
  遭遇激情 (1991)
  神秘夫妻 (1991)
  泰山恩仇 (1991)
  情惑 (1991)
  喜劇明星 (1991)
  邊走邊唱 (1991)
  碧血寶刀 (1991)
  黑白人間 (1992)
  初吻 (1992)
  白衣俠女 (1992)
  血色清晨 (1992)
  山神 (1992)
  離婚大戰 (1992)
  闖入者 (1993)
  玫瑰樓迷影 (1993)
  霸王別姬 (1993)
  找樂 (1993)
  雲南故事 (1994)
  永失我愛 (1994)
  東邪西毒 (1994)
  福爾摩斯與中國女俠 (1994)
  天網行動 (1994)
  生死拍檔 (1994)
  龍鳳嬌 (1994)
  怒海紅顔 (1994)
  瀟洒一回 (1994)
  過年 (1995)
  月牙兒 (1995)
  巫山雲雨 (1996)
  舞女 (1996)
  伴你到黎明 (1996)
  浴血太行 (1996)
  生命如歌 (1997)
  長大成人 (1997)
  甲方乙方 (1997)
  張騫 (1997)
  荊軻刺秦王 (1998)
  新西廂記 (1998)
  扁擔姑娘 (1998)
  不見不散 (1998)
  那山那人那狗 (1999)
  月蝕 (1999)
  西洋鏡 (2000)
  益西卓瑪 (2000)
  庭院里的女人 (2000)
  十七歲的單車 (2001)
  武士 (2001)
  情義兩重天 (2002)
  小城之春 (2002)
  大鴻米店 (2003)
  愛,斷了線 (2003)
  跆拳道 (2004)
  花腰新娘 (2005)
 
Filming Company
  野豬林 (1963)
  瞧這一家子 (1979)
  小花 (1980)
  駱駝祥子 (1982)
  茶館 (1982)
  一盤沒有下完的棋 (1983)
  良家婦女 (1985)
  北京痴男怨女 (1993)
  紅粉 (1994)
  民警故事 (1995)
 
Distributor
  高原如| (2001)