Beijing Film Studio
北京電影製片廠

Alias: Beijing Dianying Zhipianchang
 
Filmography
 
Production Company
  新兒女英雄傳 (1951)
  龍須溝 (1952)
  祝福 (1956)
  上海姑娘 (1958)
  青春之歌 (1959)
  洪湖赤衛隊 (1961)
  野豬林 (1963)
  早春二月 (1963)
  小鈴鐺 (1963)
  小二黑結婚 (1964)
  偵察兵 (1974)
  決裂 (1975)
  海霞 (1975)
  山花 (1976)
  牛角石 (1976)
  淚痕 (1979)
  神秘的大佛 (1980)
  第二次握手 (1980)
  許茂和他的女兒們 (1981)
  鐘聲 (1981)
  孔雀公主 (1982)
  如意 (1982)
  白鴿 (1982)
  包氏父子 (1983)
  邊城 (1984)
  木屋 (1984)
  北國紅豆 (1984)
  高中鋒,矮教練 (1985)
  淚灑姑蘇 (1985)
  絕處逢生 (1985)
  立體十三妹 (1986)
  仗義小夥兒 (1987)
  鼓書藝人 (1987)
  金鏢黃天霸 (1987)
  超速 (1987)
  紅樓夢一部 (1988)
  紅樓夢-第2部 (1988)
  問天何時明 (1988)
  銀蛇謀殺案 (1988)
  無敵鴛鴦腿 (1989)
  女神探寶蓋丁 (1989)
  黑色走廊 (1990)
  三國志 (1990)
  索命逍遙樓 (1990)
  邊走邊唱 (1991)
  大太監李蓮英 (1991)
  遭遇激情 (1991)
  白衣俠女 (1992)
  初吻 (1992)
  離婚大戰 (1992)
  霸王別姬 (1993)
  找樂 (1993)
  龍鳳嬌 (1994)
  怒海紅顔 (1994)
  瀟洒一回 (1994)
  東邪西毒 (1994)
  生死拍檔 (1994)
  雲南故事 (1994)
  福爾摩斯與中國女俠 (1994)
  天網行動 (1994)
  過年 (1995)
  伴你到黎明 (1996)
  巫山雲雨 (1996)
  甲方乙方 (1997)
  長大成人 (1997)
  生命如歌 (1997)
  新西廂記 (1998)
  荊軻刺秦王 (1998)
  扁擔姑娘 (1998)
  不見不散 (1998)
  那山那人那狗 (1999)
  月蝕 (1999)
  西洋鏡 (2000)
  益西卓瑪 (2000)
  庭院里的女人 (2000)
  十七歲的單車 (2001)
  武士 (2001)
  情義兩重天 (2002)
  小城之春 (2002)
  愛,斷了線 (2003)
  大鴻米店 (2003)
  跆拳道 (2004)
  花腰新娘 (2005)
 
Filming Company
  野豬林 (1963)
  瞧這一家子 (1979)
  小花 (1980)
  駱駝祥子 (1982)
  茶館 (1982)
  一盤沒有下完的棋 (1983)
  良家婦女 (1985)
  北京痴男怨女 (1993)
  紅粉 (1994)
  民警故事 (1995)
 
Distributor
  高原如| (2001)