Xi'an Film Studio
西安電影製片廠

Alias: Xi'an Dianying Zhipianghang
 
Filmography
 
Production Company
  昆侖鐵騎 (1960)
  七天七夜 (1962)
  乳燕飛 (1979)
  生活的顫音 (1979)
  叛國者 (1980)
  愛情與遺産 (1980)
  苦果 (1981)
  忠烈千秋 (1981)
  特高課在行動 (1981)
  白樺林中的哨所 (1982)
  洛陽橋 (1982)
  R4之謎 (1982)
  彩橋 (1982)
  山道彎彎 (1982)
  鍋碗瓢盆交響曲 (1983)
  自然之子 (1983)
  沒有航標的河流 (1984)
  大刀王五 (1985)
  花槍緣 (1985)
  電梯上 (1985)
  老井 (1986)
  東陵大盜 第1集 (1986)
  盜馬賊 (1986)
  野山 (1986)
  誘人的定情物 (1986)
  紅高粱 (1987)
  黃河在這里拐個彎 (1987)
  戴勳章的走私犯 (1988)
  神鳳威龍 (1988)
  黃河大俠 (1988)
  彭大將軍 (1988)
  美洲豹行動 (1989)
  童年在瑞金 (1989)
  川島芳子 (1989)
  菊豆 (1990)
  姐妹情仇 (1990)
  西安殺戮 (1990)
  飛越絕境 (1991)
  雙旗鎮刀客 (1991)
  特警出擊 (1992)
  亂世瓢丐 (1992)
  趕屍人 (1993)
  決戰之後 (1993)
  新娘 (1993)
  在那遙遠的地方 (1993)
  尋仇陰陽界 (1994)
  炮打雙燈 (1994)
  日光峽谷 (1995)
  西遊記101回月光寶盒 (1995)
  西遊記完結篇仙履奇緣 (1995)
  西域響馬 (1995)
  女人尋夢··· (1996)
  秦頌 (1996)
  白馬飛飛 (1996)
  愛情麻辣燙 (1997)
  瘋狂英語 (1999)
  過年回家 (1999)
  洗澡 (1999)
  菊花茶 (2000)
  葵花劫 (2000)
  美麗的大腿 (2002)
  我愛你 (2003)
  情癲大聖 (2005)
  米尼 (2005)
 
Filming Company
  西安事變 (1981)
  人生 (1984)
  野媽媽 (1985)
  野山 (1986)
  黑炮事件 (1986)
  錯位 (1987)
  一棵樹 (1998)