Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Guangxi Film Studio
廣西電影製片廠

 
Filmography
 
Production Company
  劉三姐 (1978)
  十天 (1980)
  顧此失彼 (1981)
  神女峰血案 (1982)
  春暉 (1982)
  杜鵑聲聲 (1983)
  一個和八個 (1983)
  黃土地 (1984)
  遠方 (1984)
  南洋富翁 (1985)
  流浪漢與天鵝 (1985)
  大閱兵 (1986)
  槍口下的紅桃皇後 (1986)
  血戰台兒莊 (1986)
  鼓樓情話 (1987)
  尋找男子漢 (1987)
  共和國不會忘記 (1988)
  弧光 (1988)
  強盜與黑天鵝 (1988)
  嘩變 (1989)
  百色起義 (1989)
  神州小劍俠 (1989)
  逢凶化吉 (1989)
  布洛陀河 (1989)
  狐仙 (1990)
  黑色狂人 (1990)
  金沙戀 (1991)
  風流乾隆 (1991)
  大圍捕 (1991)
  地獄山莊 (1992)
  仗義英雄 (1992)
  越獄女囚 (1992)
  周恩來 (1992)
  楊貴妃 (1992)
  迷途英雄 (1992)
  東方第一刺客 (1993)
  白日女鬼 (1994)
  莫忘那段情 (1994)
  長征 (1996)
  我的父親母親 (1999)
 
Filming Company
  一個和八個 (1983)
  黃土地 (1984)