China Film Co-Production Corp.
中國電影合作製片公司

Alias: China Film Co-Production Corporation
 
Filmography
 
Production Company
  火燒圓明園 (1983)
  木棉袈裟 (1985)
  敦煌 (1988)
  過江 (1988)
  菊豆 (1990)
  大紅燈籠高高掛 (1991)
  白求恩: 一個英雄的成長 (1991)
  邊走邊唱 (1991)
  落陽 (1992)
  霸王別姬 (1993)
  趕屍人 (1993)
  水滸傳之英雄本色 (1993)
  陽光燦爛的日子 (1994)
  非洲超人 (1994)
  天國逆子 (1994)
  日光峽谷 (1995)
  黑太陽─南京大屠殺 (1995)
  五行戰士 (1997)
  中華英雄 (1999)
  雷霆戰警 (2000)
  庭院里的女人 (2000)
  鬼子來了 (2000)
  創業玩家 (2000)
  大腕 (2001)
  天脈傳奇 (2002)
  力王之黑色擂台 (2002)
  英雄 (2002)
  我家有一隻河東獅 (2002)
  周漁的火車 (2002)
  尋找周杰倫 (2003)
  阿龍的故事 (2003)
  散打 (2004)
  飛鷹 (2004)
  小白龍情海翻波 (2004)
  煎釀三寶 (2004)
  花好月圓 (2004)
  重案黐孖Gun (2004)
  身驕肉貴 (2004)
  一石二鳥 (2005)
  借兵 (2005)
  詛咒 (2005)
  怪物 (2005)
  猛龍 (2005)
  虫不知 (2005)
  神經俠侶 (2005)
  情癲大聖 (2005)
  神話 (2005)
  墨攻 (2006)
  寶貝計劃 (2006)
  雙鏢 (2006)
  龍虎門 (2006)
  犀照 (2006)
  天堂口 (2007)
  每當變幻時 (2007)
  明明 (2007)
  兄弟 (2007)
  葉問 (2008)
  神鬼傳奇3 (2008)
  江山美人 (2008)
  奪標 (2008)
  深海尋人 (2008)
  花花型警 (2008)
  劍蝶 (2008)
  海洋天堂 (2010)
  1942 (2012)
  四大名捕 (2012)
  警察故事2013 (2013)
  飄落的羽毛 (2013)
  緣來是遊戲 (2014)
  破風 (2015)
  三城記 (2015)
  戀愛排班錶 (2015)
  喊·山 (2016)
  三人行 (2016)
  絕地逃亡 (2016)
 
Filming Company
  垂簾聽政 (1983)
  西安殺戮 (1990)
  一刀傾城 (1993)
  邊城浪子 (1993)
  火雲傳奇 (1994)
  我要成名 (2006)
  聖誕玫瑰 (2013)
 
Distributor
  絕種鐵金剛 (2003)
  精舞門 (2008)