Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Matrix Productions Company Limited
縱橫製作有限公司

 
Filmography
 
Production Company
  竹夫人 (1991)
  殺人渡假屋 (2000)
  陰風耳 (2000)
  山村老屍II色之惡鬼 (2000)
  OL誘惑之各自各精彩 (2000)
  改正歸邪 (2000)
  赤裸紅唇 (2000)
  砵蘭街馬王 (2000)
  浪漫鎗聲 (2000)
  死亡網絡 (2000)
  童黨2001 (2001)
  人頭豆腐湯 (2001)
  終極強姦獸性誘惑 (2001)
  飛哥傳奇 (2001)
  最後通牒 (2001)
  趕屍先生 (2001)
  古惑仔之出位 (2001)
  Big波誘惑 (2002)
  狂野臥底 (2002)
  香港艾曼紐之獸性培欲 (2002)
  獸性新人類II–失憶性行為 (2002)
  聊齋誌異之孽慾孤鬼 (2002)
  終極強姦II原始獸性 (2002)
  山村老屍III惡靈纏身 (2002)
  偽鈔的末日 (2003)
  少年刀手 (2003)
  極慾燃燒 (2003)
  極樂酷刑 (2003)
 
Filming Company
  發電俏嬌娃 (2001)