Emperor Motion Pictures
英皇電影

Alias: 英皇電影有限公司
Alias: Emperor Motion Pictures Limited
Alias: Emperor Film Production Company Limited
 
Filmography
 
Production Company
  大無謂 (2004)
  大佬愛美麗 (2004)
  海南雞飯 (2004)
  千機變II花都大戰 (2004)
  新警察故事 (2004)
  精武家庭 (2005)
  情癲大聖 (2005)
  虫不知 (2005)
  神話 (2005)
  寶貝計劃 (2006)
  雙子神偷 (2007)
  戰•鼓 (2007)
  太陽再次升起 (2007)
  証人 (2008)
  保持通話 (2008)
  惡男事件 (2008)
  新宿事件 (2009)
  大兵小將 (2009)
  刺陵 (2009)
  很想和你在一起 (2009)
  建國大業 (2009)
  線人 (2010)
  出水芙蓉 (2010)
  十二生肖 (2012)
  DIVA華麗之後 (2012)
  逆戰 (2012)
  大魔術師 (2012)
  消失的子彈 (2012)
  1942 (2012)
  私人定制 (2013)
  葉問-終極一戰 (2013)
  一個人的武林 (2014)
  魔警 (2014)
  破風 (2015)
  衝鋒車 (2015)
  雛妓 (2015)
  暗色天堂 (2016)
  謊言西西 (2016)
  謀殺似水年華 (2016)
  羅曼蒂克消亡史 (2016)
  愛在深秋 (2016)
  失眠 (2017)
  決戰食神 (2017)
  原諒他77次 (2017)
  喵星人 (2017)
  無名之輩 (2018)
  無雙 (2018)
  某日某月 (2018)
  廉政風雲 (2019)
 
Distributor
  太陽再次升起 (2007)
  明明 (2007)
  灌籃 (2008)
  追影 (2009)
  消失的子彈 (2012)
  失眠 (2017)