Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Emperor Motion Pictures
英皇電影有限公司

Alias : 英皇電影有限公司
Alias : Emperor Motion Pictures Limited
Alias : Emperor Film Production Company Limited
 
Filmography
 
Production Company
  新警察故事 (2004)
  大無謂 (2004)
  大佬愛美麗 (2004)
  海南雞飯 (2004)
  千機變II花都大戰 (2004)
  精武家庭 (2005)
  情癲大聖 (2005)
  虫不知 (2005)
  神話 (2005)
  寶貝計劃 (2006)
  太陽再次升起 (2007)
  雙子神偷 (2007)
  戰•鼓 (2007)
  証人 (2008)
  保持通話 (2008)
  惡男事件 (2008)
  建國大業 (2009)
  新宿事件 (2009)
  大兵小將 (2009)
  刺陵 (2009)
  很想和你在一起 (2009)
  線人 (2010)
  出水芙蓉 (2010)
  1942 (2012)
  十二生肖 (2012)
  DIVA華麗之後 (2012)
  逆戰 (2012)
  大魔術師 (2012)
  消失的子彈 (2012)
  私人定制 (2013)
  葉問-終極一戰 (2013)
  魔警 (2014)
  一個人的武林 (2014)
  破風 (2015)
  衝鋒車 (2015)
  雛妓 (2015)
  愛在深秋 (2016)
  暗色天堂 (2016)
  謊言西西 (2016)
  謀殺似水年華 (2016)
  羅曼蒂克消亡史 (2016)
  決戰食神 (2017)
  原諒他77次 (2017)
  無名之輩 (2018)
 
Distributor
  明明 (2007)
  太陽再次升起 (2007)
  灌籃 (2008)
  追影 (2009)
  消失的子彈 (2012)
  喵星人 (2017)
  失眠 (2017)
  我的情敵女婿 (2018)
  某日某月 (2018)
  紅海行動 (2018)
  非分熟女 (2019)
  廉政風雲 (2019)
  你咪理,我愛你! (2019)
  我的100分男友 (2020)