Hsin Hwa Motion Picture Company
新華影業公司

Alias: H.K. Hsin Wha Motion Picture
Alias: Xinhua Production Company
Alias: Shanghai Xinhua Film Company
Alias: 上海新華影業公司
Renamed in 1957: 香港新華影業公司
Alias: Xinhua Film Company
 
Filmography
 
Production Company
  紅羊豪俠傳 (1934)
  夜半歌聲 (1935)
  新桃花扇 (1935)
  桃源春夢 (1936)
  壯志凌雲 (1936)
  狂歡之夜 (1936)
  林衝夜奔 (1936)
  瀟湘夜雨 (1937)
  青年進行曲 (1937)
  四潘金蓮 (1938)
  胭脂淚 (1938)
  地獄探艷記 (1938)
  貂蟬 (1938)
  雷雨 (1938)
  情天血淚 (1938)
  女少爺 (1938)
  冷月詩魂 (1938)
  六十年後上海灘 (1938)
  麻瘋女 (1939)
  武則天 (1939)
  費貞娥刺虎 (1939)
  慾魔 (1939)
  中國泰山歷險記 (1939)
  林沖雪夜殲仇記 (1939)
  打漁殺家 (1940)
  雙珠鳳(上集) (1940)
  白雪公主 (1940)
  岳飛盡忠報國 (1940)
  雙珠鳳(下集) (1940)
  西施 (1940)
  家 (1941)
  丹鳳朝陽 (1944)
  含笑飲砒霜 (1947)
  再析長亭柳 (1948)
  月兒彎彎照九州 (1952)
  秋瑾 (1953)
  彩虹曲 (1953)
  小鳳仙 (1953)
  碧血黃花 (1954)
  空谷蘭 (1954)
  天堂美女 (1954)
  櫻都艷跡 (1955)
  小白菜 (1955)
  小鳳仙(續集) (1955)
  海棠紅 (1955)
  茶花女 (1955)
  蝴蝶夫人 (1956)
  盲戀 (1956)
  毒蟒情鴛 (1956)
  採西瓜的姑娘 (1956)
  漁歌 (1956)
  葡萄仙子 (1956)
  萬花戲媚 (1956)
  戀之火第二春 (1956)
  黑妞 (1956)
  桃花江 (1956)
  風兩桃花村 (1957)
  阿里山之鶯 (1957)
  郎如春日風 (1957)
  湘西趕屍記 (1957)
  特別快車 (1957)
  血影燈 (1958)
  一見鍾情 (1958)
  銀海笙歌 (1958)
  鳳凰于飛 (1958)
  美人魚 (1959)
  噴火女郎 (1959)
  百鳥朝鳳 (1959)
  豆腐西施 (1959)
  百花公主 (1959)
  情敵 (1960)
  紅樓電影 (1960)
  碧水紅蓮 (1960)
  入室佳人 (1960)
  小鳥依人 (1960)
  刀光劍影 (1960)
  多情的野貓 (1960)
  青城十九俠 (1960)
  翠崗浴血記 (1960)
  私戀 (1960)
  古墓俠侶 (1961)
  萬劫孤兒 (1961)
  女俠飛紅巾 (1961)
  茶山情歌 (1962)
  浪淘沙 (1966)
  紫丁香 (1968)
  絕代鏢王 (1969)
  鐵扇神劍 (1971)
  真假太太 (1971)
 
Filming Company
  蕩婦貞魂 (1947)
 
Distributor
  北緯31度錄像帶 (2010)