Ming Sing (Mingxing) Film Company
明星影片公司

 
Filmography
 
Production Company
  空谷蘭下集 (1926)
  上海一婦人 (1926)
  空谷蘭上集 (1926)
  好男兒 (1926)
  山東馬永貞 (1927)
  白雲塔 (1928)
  離婚 (1928)
  火燒紅蓮寺第五集 (1929)
  火燒紅蓮寺第八集 (1929)
  火燒紅蓮寺第六集 (1929)
  爸爸愛媽媽 (1929)
  火燒紅蓮寺第七集 (1929)
  火燒紅蓮寺第十四集 (1930)
  火燒紅蓮寺第十集 (1930)
  火燒紅蓮寺第十五集 (1930)
  火燒紅蓮寺第十二集 (1930)
  火燒紅蓮寺第十三集 (1930)
  火燒紅蓮寺第九集 (1930)
  火燒紅蓮寺第十六集 (1930)
  狂流 (1933)
  春蠶 (1933)
  女兒經 (1934)
  姊妹花 (1934)
  夜來香 (1935)
  兄弟行 (1935)
  新舊上海灘 (1936)
  永遠的微笑 (1936)
  金剛鑽 (1936)
  小玲子 (1936)
  社會之花 (1937)
  馬路天使 (1937)
  十字街頭 (1937)
  夜奔 (1937)
 
Filming Company
  西廂記 (1940)