Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Ming Sing (Mingxing) Film Company
明星影片公司

Alias : The Star Motion Picture Company
 
Filmography
 
Production Company
  新人的家庭 (1925)
  空谷蘭下集 (1926)
  未婚妻 (1926)
  上海一婦人 (1926)
  空谷蘭上集 (1926)
  富人之女 (1926)
  好男兒 (1926)
  二八佳人 (1927)
  山東馬永貞 (1927)
  衛女士的職業 (1927)
  掛名的夫妻 (1927)
  血淚碑 (1927)
  白雲塔 (1928)
  美人關 (1928)
  離婚 (1928)
  火燒紅蓮寺 (1928)
  火燒紅蓮寺第八集 (1929)
  火燒紅蓮寺第四集 (1929)
  小英雄劉進 (1929)
  火燒紅蓮寺第六集 (1929)
  爸爸愛媽媽 (1929)
  火燒紅蓮寺第七集 (1929)
  火燒紅蓮寺第五集 (1929)
  火燒紅蓮寺第十集 (1930)
  火燒紅蓮寺第十六集 (1930)
  火燒紅蓮寺第十五集 (1930)
  浪漫女子 (1930)
  火燒紅蓮寺第十二集 (1930)
  火燒紅蓮寺第十三集 (1930)
  火燒紅蓮寺第九集 (1930)
  火燒紅蓮寺第十四集 (1930)
  誰是英雄 (1931)
  紅淚影 (1931)
  自由之花 (1932)
  失戀 (1932)
  上海之戰 (1932)
  落霞孤鶩 (1932)
  國魂的復活 (1932)
  鹽潮 (1933)
  滿江紅 (1933)
  狂流 (1933)
  泰山鴻毛 (1933)
  道德寶鑒 (1933)
  香草美人 (1933)
  春蠶 (1933)
  二對一 (1933)
  琵琶春怨 (1933)
  女性的吶喊 (1933)
  上海二十四小时 (1933)
  脂粉市場 (1933)
  春水情波 (1933)
  青春線 (1934)
  女性的仇敵 (1934)
  婦道 (1934)
  路柳牆花 (1934)
  重婚 (1934)
  姊妹花 (1934)
  麥夫人 (1934)
  華山艷史 (1934)
  美人心 (1934)
  空谷蘭 (1934)
  女兒經 (1934)
  豐年 (1934)
  到西北去 (1934)
  三姊妹 (1934)
  人倫 (1935)
  兄弟行 (1935)
  船家女 (1935)
  落花時節 (1935)
  劫後桃花 (1935)
  熱血忠魂 (1935)
  翡翠馬 (1935)
  夜來香 (1935)
  大家庭 (1935)
  永遠的微笑 (1936)
  新舊上海灘 (1936)
  夜會 (1936)
  春之花 (1936)
  生死同心 (1936)
  金剛鑽 (1936)
  桃李爭艷 (1936)
  小玲子 (1936)
  女權 (1936)
  清明時節 (1936)
  生龍活虎 (1937)
  壓歲錢 (1937)
  社會之花 (1937)
  四千金 (1937)
  馬路天使 (1937)
  母親的秘密 (1937)
  夜奔 (1937)
  夢里乾坤 (1937)
  十字街頭 (1937)
  古塔奇案 (1937)
  歌兒救母記 (1938)
  恐怖之夜 (1938)
  亂世英雄 (1940)
 
Filming Company
  西廂記 (1940)