Wenhua Film Company
文華影業公司

Alias: Wen Hwa Production Company
 
Filmography
 
Production Company
  春殘夢斷 (1947)
  夜店 (1947)
  太太萬歲 (1947)
  母與子 (1947)
  諜網恩仇 (1948)
  銷魂賊 (1948)
  拳世界 (1948)
  薛剛大鬧花燈 (1949)
  母親 (1949)
  腐蝕 (1950)
  胡惠乾打機房 (1950)
  我這一輩子 (1950)
  簡娘 (1955)
  永春三娘與洪熙官 (1956)
  飛賊黑貓 (1956)
  黃飛鴻擂台比武 (1956)
  珠江河畔 (1957)
  黃飛鴻河南浴血戰 (1957)
  韓湘子雪夜過情關 (1958)
  黃飛鴻夫妻除三害 (1958)
  黃飛鴻大鬧鳳凰崗 (1958)
  江湖第一劍 (1969)
  神探一號 (1970)
  野蜜桃 (1982)
 
Filming Company
  淑女也瘋狂 (1986)
 
Distributor
  岩晒Key (1983)