Yihua Film Enterprises
藝華影業公司

Alias: Yi Hwa Film Development Ltd.
Alias: 藝華影片公司
Alias: 藝華電影企業公司
 
Filmography
 
Production Company
  飛花村 (1934)
  花燭之夜 (1935)
  暴風雨 (1935)
  百寶圖 (1936)
  化身姑娘 (1936)
  新婚大血案 (1936)
  花開花落 (1937)
  三零三大劫案 (1937)
  神秘之花 (1937)
  海天情侶 (1937)
  囍臨門 (1937)
  鳳求凰 (1938)
  掌上珠 (1938)
  神秘夫人 (1939)
  影城記 (1939)
  王寶釧 (1939)
  楚霸王 (1939)
  三笑續集 (1940)
  閻惜姣 (1940)
  刺秦王 (1940)
  啼笑姻緣 (1940)
  三笑 (1940)
  情敵 (1941)
  玫瑰飄零 (1941)
  英烈傳 (1941)
  黑衣盜 (1941)
  紅拂傳 (1941)
  新茶花女 (1941)
  江湖奇俠(第四集) (1948)
  新娘萬歲 (1952)
  閨怨 (1952)
  白衣紅淚 (1953)
  莫忘今宵 (1953)
  富貴花 (1953)
  化身姑娘 (1956)
  想入非非 (1958)