Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Yihua Film Enterprises
藝華影業公司

Alias : Yi Hwa Film Development Ltd.
Alias : 藝華影片公司
Alias : 藝華電影企業公司
 
Filmography
 
Production Company
  中國海的怒潮 (1933)
  飛花村 (1934)
  人間仙子 (1934)
  生之哀歌 (1935)
  逃亡 (1935)
  花燭之夜 (1935)
  新婚的前夜 (1935)
  暴風雨 (1935)
  人之初 (1935)
  廣陵潮 (1936)
  新婚大血案 (1936)
  化身姑娘續集 (1936)
  百寶圖 (1936)
  化身姑娘 (1936)
  小姊妹 (1936)
  滿園春色 (1937)
  囍臨門 (1937)
  花開花落 (1937)
  女人 (1937)
  彈性女兒 (1937)
  三零三大劫案 (1937)
  海天情侶 (1937)
  神秘之花 (1937)
  掌上珠 (1938)
  初戀 (1938)
  鳳求凰 (1938)
  王寶釧 (1939)
  楚霸王 (1939)
  神秘夫人 (1939)
  燕子盜 (1939)
  碧雲宮 (1939)
  影城記 (1939)
  香江歌女 (1939)
  女子公寓 (1939)
  四集化身姑娘 (1939)
  碧玉雄心 (1939)
  三笑 (1940)
  隱身女俠 (1940)
  秦香蓮 (1940)
  女皇帝 (1940)
  閻惜姣 (1940)
  三笑續集 (1940)
  刺秦王 (1940)
  啼笑姻緣 (1940)
  紅拂傳 (1941)
  英烈傳 (1941)
  復活 (1941)
  情敵 (1941)
  黑衣盜 (1941)
  新茶花女 (1941)
  現代青年 (1941)
  玫瑰飄零 (1941)
  江湖奇俠(第四集) (1948)
  新娘萬歲 (1952)
  閨怨 (1952)
  莫忘今宵 (1953)
  白衣紅淚 (1953)
  富貴花 (1953)
  化身姑娘 (1956)
  想入非非 (1958)