Evergreen Motion Picture Company
永茂電影企業公司

Alias: Yongmao Film Company
 
Filmography
 
Production Company
  紅顏未老恩先斷 (1948)
  到處惹相思 (1949)
  夜破藏香洞 (1949)
  俠義鋤奸 (1949)
  可憐閨裡月 (1949)
  雙喜臨門 (1949)
  人約黃昏後 (1951)
  怪錯有情郎 (1951)
  美人恩 (1951)
  光緒皇傳 (1952)
  新姑嫂劫 (1952)
  一年一度燕歸來 (1953)
  風塵俠犬 (1953)
  養子當知父母恩 (1953)
  失足恨 (1954)
  飄零女 (1954)
  梨花一枝春帶雨 (1954)
  大觀園 (1954)
  家教 (1955)
  任劍輝舞台奮鬥史 (1955)
  真金不怕紅爐火 (1955)
  一片冰心 (1955)
  一片飛花 (1956)
  人面桃花相映紅 (1956)
  黑夜奇冤 (1956)
  黑心鬼 (1956)
  龍王公主 (1957)
  妃海花 (1957)
  琴姑(上集) (1959)
  琴姑(下集大結局) (1959)
 
Distributor
  垃圾天堂 (1949)
  珠聯璧合 (1949)
  乞兒皇帝 (1949)
  薄命女兒香 (1950)
  鴛鴦劫 (1950)
  虎穴雙珠 (1950)
  有心唔怕遲 (1953)
  義犬報恩 (1953)