Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Wader Motion Picture & Development Co. Ltd.
華達製片廠

Alias : 華達電影企業有限公司
 
Filmography
 
Production Company
  腸斷十八年 (1950)
  驚魂花燭夜 (1952)
  王魁與桂英 (1952)
  慈母頌 (1956)
  王老虎搶親 (1957)
  袁世凱 (1957)
  大冬瓜 (1958)
  十兄弟 (1959)
  十兄弟怒海除魔 (1960)
  摩登新娘 (1960)
  廣播皇后 (1967)
 
Filming Company
  紅運媽姐 (1952)
  佳人有約 (1953)
  往事知多少 (1953)
  豪華世家 (1954)
  女兒心 (1954)
  百變婦人心 (1954)
  天長地久 (1955)
  鴛鴦譜 (1955)
  面子問題 (1956)
  勾魂使者 (1956)
  黃飛鴻大鬧花燈 (1956)
  出谷黃鶯 (1956)
  朱門怨 (1956)
  啼笑姻緣 (1957)
  捉姦記 (1957)
  凄涼媳婦 (1959)
  穿金寶扇 (1959)
  夜光杯(下集) (1961)
  夜光杯(上集) (1961)
  白骨陰陽劍(下集) (1962)
  白骨陰陽劍(上集) (1962)
  金屋雙嬌 (1963)
  李仙 (1963)
  難測女兒心 (1963)
  白骨陰陽劍(四集) (1963)
  半壁江山一美人 (1964)
  柳葉刀 (1964)
  兩湖十八鏢(上集) (1966)
  通緝令 (1966)
  旺財嫂 (1967)
  情花朵朵開 (1967)
  花月佳期 (1967)
  玉女心 (1968)
  奪命刀 (1968)
  說謊的人 (1969)
  娘惹之戀 (1969)
  不敢回家的少女 (1970)