Hong Kong Rong Hua Co.
香港榮華公司

Alias: Eng Wah
Alias: Ronghua Film Company
Alias: 榮華(香港)公司
Alias: 榮華公司
 
Filmography
 
Production Company
  王先生到香港嫁女 (1958)
  翠翠姑娘 (1959)
  新加坡小姐 (1959)
  最後五分鐘 (1960)
  恩情(上集) (1960)
  我的愛人就是你 (1960)
  恩情(下集) (1960)
  秋風秋雨 (1962)
  妙嫦追舟 (1962)
  劉玉娘 (1963)
  八仙鬧東 (1963)
  寶蓮燈 (1963)
  紅男綠女 (1965)
  湘子橋 (1965)
  崑崙三殺手 (1967)
  神鞭俠 (1968)
  小魔俠 (1969)
  神威寶刀 (1969)
  我還是永遠愛著你 (1969)
  負心的人 (1969)
  蓋世刀王 (1969)
  飛女正傳 (1969)
  孟姜女 (1970)
  十八羅漢 (1970)
  弱者, 你的名字是男人 (1970)
  水長流 (1970)
  苦情花 (1970)
  昨天今天明天 (1970)
  毒火掌 (1971)
  昨夜夢魂中 (1971)
  太太我錯了 (1971)
  大破白蓮教 (1971)
  難忘負心人 (1971)
  淘氣姑娘 (1971)
  金玫瑰 (1972)
  門當戶對 (1972)
  龍虎豹 (1972)
  珮詩 (1972)
  俠義雙雄 (1972)
  淘氣夫妻 (1972)
  珠光寶氣 (1972)
  何日再吻君 (1972)
  負心的人續集 (1973)
  小淘氣 (1973)
  應召女郎 (1973)
  桂芬 (1973)
  鐵漢 (1974)
  愛情集中營 (1974)
  廣島廿八 (1974)
  為君愁 (1974)
  邪魔 (1975)
  風塵女郎 (1975)
  水玲瓏 (1976)
  她 (1976)
  哈哈笑 (1976)
 
Filming Company
  濟公活佛 (1964)