Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳皮梅
Chan Pei-Mui  ♀





 
Filmography (1958-1968)
 
  演員 (82 films)
    借新娘(探親家) (1958) ... 古妻
    乞兒狀元 (1958)    
    沙三少情殺譚阿仁 (1959)    
    三司會審殺姑案 (1959)    
    女鬼嫁狀元(上集) (1959) ... 陳夫人
    四郎探母 (1959)    
    出嫁從夫 (1959)    
    漢武帝夢會衛夫人 (1959)    
    紫釵記 (1959)    
    漢女貞忠傳 (1959)    
    血淚洗殘脂 (1959)    
    平步青雲(上集) (1959)    
    春燈羽扇恨 (1959) ... 楊夫人
    九天玄女 (1959)    
    黃飛鴻義貫彩虹橋 (1959) ... 朱氏
    三姐下凡 (1959)    
    女鬼嫁狀元(下集) (1959) ... 陳夫人
    楊八妹取金刀 (1959)    
    鴛鴦福祿 (1959) ... 林夫人
    兩代恩情 (1960) ... 衡母
    飄萍恨(上集) (1960)    
    紅梅白雪賀新春 (1960)    
    梨花一枝春帶雨 (1960) ... 宋母
    夜祭碧桃花 (1960) ... 徐夫人
    可憐駙馬可憐妻 (1960)    
    天下第一劍(下集) (1961) ... 天山祖師妙修
    子母橋(上集) (1961) ... 何母
    天山龍鳳劍(下集) (1961) ... 方妻
    蛇頭苗 (1961)    
    天山龍鳳劍(上集) (1961) ... 方妻
    子母橋(下集) (1961) ... 黃媽
    小紅娘 (1961)    
    花木蘭 (1961)    
    雙飛蝴蝶 (1961) ... 冷母
    飄萍恨(下集) (1961)    
    兒女情深 (1961) ... 珍媽
    寒江關 (1961) ... 樊的母親
    蘆花河會母 (1961) ... 樊母
    天下第一劍(上集) (1961) ... 天山祖師妙修
    侯門怨 (1961) ... 鄭母
    火海勝字旗 (1962)    
    英雄掌上野荼薇 (1962)    
    難得有情郎 (1962)    
    富貴榮華第一家 (1962)    
    秋香怨(下集) (1962)    
    心心相印 (1962)    
    平陽公主替子受斬刑 (1962) ... 乳娘
    美人如玉劍如虹 (1962)    
    福祿雙星 (1962) ... 乳娘
    春滿帝皇家 (1962) ... 鍾勝男
    紅梅仙借屍還魂記 (1962)    
    斷橋產子 (1962)    
    黛玉莽花 (1962)    
    斬柴仔封王 (1962)    
    探花夫婿狀元妻 (1962) ... 太后
    碧玉簪 (1962)    
    旱天雷 (1962)    
    秦漢三盜攝魂鈴 (1962)    
    楊八姐鬧金鑾 (1963)    
    恩怨情天 (1963)    
    糊塗福星 (1963)    
    招郎入舍 (1963) ... 阿四
    血洗蝴蝶鏢 (1963) ... 師傅
    火燒紫凌宮 (1963)    
    天劍神筆 (1963)    
    芬芳香艷喜迎春 (1963)    
    香城艷屍 (1964)    
    龍翔鳳舞慶新春 (1964)    
    糊塗太太 (1964) ... 姚母
    瘋婦 (1964) ... 錢周氏
    男婚女嫁 (1964)    
    威風十八劍 (1965)    
    一滴俠義血(上集) (1965) ... 妙因師太
    喜結未了緣 (1965) ... 唐夫人
    珍珠淚 (1965) ... 方母
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    彩鳳榮華雙拜相 (1966) ... 楚太后
    真假兇手 (1966) ... 福生母
    碧落紅塵(大結局) (1966) ... 一靜神尼
    碧落紅塵(上集) (1966)    
    金面俠 (1967) ... 何母
    七彩難兄難弟 (1968) ... 高太