Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林楚楚
Lin Chu-Chu  ♀




 
Filmography (1925-1954)
 
  演員 (22 films)
    胭脂 (1925) ... 胭脂
    玉潔冰清 (1926)    
    西廂記 (1927)    
    故都春夢 (1930)    
    一剪梅 (1931)    
    國風 (1935)    
    溫生才炸孚琦 (1937)    
    慈母曲 (1937)    
    新人道 (1937)    
    戰雲情淚 (1938)    
    女兒香 (1939)    
    血海花 (1940)    
    岳飛 (1940) ... 岳母
    陌路妻兒 (1941) ... 陳氏
    正氣歌 (1941)    
    天涯慈父 (1941)    
    大雷雨 (1946)    
    陌路妻兒 (1946)    
    麗春花 (1947)    
    靜靜的嘉陵江 (1949)    
    義犬救美 (1953)    
    改造太太 (1954)