Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳子平
Chan Tsi-Ping
 
Filmography (1940-1961)
 
  副導演 (4 films)
    雍正皇夜盜香妃 (1940)    
    歌場魅影 (1940)    
    桃花依舊笑春風 (1947)    
    新天方夜譚 (1947)    
  導演 (1 film)
    鐵扇公主 (1951)    
  剪接 (1 film)
    鐵扇公主神火破天門 (1959)    
  演員 (5 films)
    龍鳳呈祥 (1948) ... 殯儀館職員
    駝龍 (1949) ... 陳公子
    豹子頭林沖 (1950)    
    新娘萬歲 (1952) ... 殯儀舘職員
    半下流社會 (1957)    
  場記 (4 films)
    天網恢恢 (1947)    
    三女性 (1947)    
    歌女之歌 (1948)    
    浴室艷屍 (1952)    
  策劃 (1 film)
    糊塗金龜婿 (1961)    
  編劇 (2 films)
    龍虎渡姜公 (1950)    
    鐵扇公主 (1951)