Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周錦榮
Chow Gam-Wing
 
Filmography (1981-2007)
 
  錄音 (19 films)
    求愛夜驚魂 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    方世玉續集 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    梁祝 (1994)    
    刀 (1995)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    花月佳期 (1995)    
    旺角渣Fit人 (1996)    
    我愛廚房 (1997)    
    陰陽路之凶周刊 (1999)    
    A貨B貨 (2007)    
  配樂 (15 films)
    終身大事 (1981)    
    黃飛鴻 (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    新龍門客棧 (1992)    
    妖獸都市 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    人肉天婦羅 (1993)    
    溶屍奇案 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    囍氣逼人 (1997)    
    對不起,隊 妳 (1998)    
    女男爵 (2000)    
    搏擊賭庄 (2002)    
    功夫食神 (2002)    
    真兇 (2003)    
  混音 (19 films)
    省港雙龍 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    賭霸 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    妖獸都市 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    方世玉續集 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    青蛇 (1993)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    梁祝 (1994)    
    火燒紅蓮寺 (1994)    
    特警急先鋒 (1995)    
    刀 (1995)