Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸小仙
Luk Siu-Sin  ♀
Aliases:  藍茵


 
Filmography (1934-1951)
 
  演員 (35 films)
    夕陽 (1934)    
    回首當年 (1935)    
    亞蘭賣豬 (1935)    
    一夜風流 (1935)    
    銀月金星 (1937)    
    大地回泰 (1940) ... 梁二嫂
    華僑之光 (1940)    
    胡不歸 (1940) ... 可卿
    烽火故鄉 (1941) ... 銀嬌
    春色滿園 (1941)    
    花好月圓 (1941)    
    孤島情俠 (1941)    
    傾國佳人 (1946)    
    誰是真兇 (1947)    
    胡不歸(下卷) (1947)    
    香草美人 (1947) ... 文小花
    情賊白菊花 (1947) ... 甄嫦娥
    三劍俠 (1948)    
    沙場諜影 (1948) ... 麗麗
    接財神 (1948) ... 蕭太
    飛天女俠 (1948) ... 阿芬
    終須有日龍穿鳳 (1948) ... 利露絲
    血染霓裳 (1948)    
    忍棄枕邊人 (1949) ... 玉芳
    寶玉奇緣 (1949) ... 護士
    龍兄虎弟 (1949) ... 陳玉仙
    罪惡鎖鍊(上集) (1950) ... 陳麗
    擺錯迷魂陣 (1950) ... 拉嫂
    年晚錢 (1950)    
    經紀拉 (1950)    
    妒潮 (1950) ... 吳蝶影
    人海萬花筒 (1950)    
    罪惡鎖鍊(下集) (1950) ... 陳麗
    經紀拉與飛天南 (1950) ... 拉嫂
    銀海春光 (1951)