Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎星照
Lai Sing-Chiu  ♂





 
Filmography (1980-1985)
 
  演員 (21 films)
    請帖 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    踩線 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    武館 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    長輩 (1981)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    江湖了斷 (1985)