Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姜國民
Venus Keung Kwok-Man  ♂
Aliases:  姜國文,  金星


 
Filmography (1991-2019)
 
  攝影 (37 films)
    毒網 (1991)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    不扣鈕的女孩 (1994)    
    新七擒七縱七色狼 (1994)    
    刀 (1995)    
    血腥Friday (1996)    
    黑俠 (1996)    
    龍在少林 (1996)    
    完全失控 (1997)    
    迷失樂園 (1997)    
    我愛你 (1998)    
    烈火青春 (1998)    
    生化壽屍 (1998)    
    星月童話 (1999)    
    生命祇剩1小時 (1999)    
    真心話 (1999)    
    親蜜情人之無限誘惑 (1999)    
    OL誘惑之各自各精彩 (2000)    
    阿虎 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    烹屍之喪盡天良 (2001)    
    好心相愛 (2002)    
    夕陽天使 (2002)    
    無問題2 (2002)    
    忘不了 (2003)    
    金雞2 (2003)    
    少年往事 (2003)    
    早熟 (2005)    
    七劍 (2005)    
    超班寶寶 (2006)    
    談談情、說說性 (2006)    
    生死格斗 (2006)    
    塚愛 (2007)    
    第一誡 (2008)    
    嚇死你! (2008)    
    婚禮2008 (2008)    
    唐伯虎點鞦香2 (2010)    
  導演 (6 films)
    神槍手與智多星 (2007)    
    撕票風雲 (2010)    
    無價之寶 (2011)    
    笑功震武林 (2013)    
    魔卡行動 (2015)    
    鴨王2 (2016)    
  第三組攝影 (1 film)
    運財五福星 (1996)    
  策劃 (3 films)
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    金錢帝國 (2009)    
    偷天特務 (2016)    
  燈光 (5 films)
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    有時跳舞 (2000)    
    桃色 (2004)    
  執行監製 (5 films)
    大內密探零零狗 (2009)    
    未來警察 (2010)    
    財神客棧 (2011)    
    無價之寶 (2011)    
    嫁個100分男人 (2012)    
  攝影指導 (23 films)
    追兇20年 (1998)    
    想見妳 (1998)    
    愛上我吧 (2001)    
    豐胸秘Cup (2002)    
    異度空間 (2002)    
    旺角黑夜 (2004)    
    神經俠侶 (2005)    
    門徒 (2007)    
    大內密探零零狗 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    美麗密令 (2010)    
    未來警察 (2010)    
    撕票風雲 (2010)    
    白蛇傳說 (2011)    
    無價之寶 (2011)    
    財神客棧 (2011)    
    嫁個100分男人 (2012)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    笑功震武林 (2013)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013)    
    偷天特務 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    轉型團伙 (2019)    
  第二組攝影 (2 films)
    悍匪 (1996)    
    黃金島歷險記 (1996)    
  演員 (3 films)
    想見妳 (1998)    
    阿虎 (2000)    
    無價之寶 (2011)