Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝苗
Xie Miao  ♂





 
Filmography (1993-2017)
 
  演員 (18 films)
    邊城浪子 (1993)    
    洪熙官 (1994) ... 洪文定
    賭神2 (1994) ... 海遠
    給爸爸的信 (1995) ... 鞏固
    小飛俠 (1995) ... 謝飛
    血濺獅王陣 (2003)    
    黑道少林 (2004)    
    奪標 (2008) ... 關樹寶
    蔡李佛拳 (2011)    
    刺客帝國 (2011)    
    八卦宗師 (2012)    
    無間罪:僵屍重生 (2012)    
    白馬王子的春 (2013)    
    智取威虎山3D (2014) ... 馬保軍
    默守那份情 (2015)    
    大夢西游 (2016)    
    狼兵吼 (2016)    
    奇門遁甲 (2017)