Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘照
Poon Chiu
Aliases:  潘礁
 
Filmography (1950-1994)
 
  攝影 (1 film)
    鐵金剛海空奪寶 (1965)    
  剪接 (79 films)
    慾海遺恨 (1950)    
    歌聲淚影(下集) (1952)    
    恩恩愛愛 (1952)    
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    一丈紅 (1952)    
    苦海明燈 (1953)    
    佳人有約 (1953)    
    捷足先得 (1953)    
    我為情 (1953)    
    危樓春曉 (1953)    
    落花流水 (1954)    
    流水行雲 (1954)    
    長使我郎淚滿襟 (1954)    
    樓下閂水喉 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    十載尋夫記 (1954)    
    魂斷望夫山 (1955)    
    女黑俠 (1955)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956)    
    荒唐鏡三氣胭脂馬 (1956)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    血染楚王宮 (1956)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
    畫裡天仙 (1957)    
    彩鳳引金龍 (1957)    
    胡不歸 (1958)    
    苦盡甘來 (1958)    
    一把存忠劍 (1958)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    乖侄 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    闔家有喜 (1959)    
    沉香扇 (1959)    
    阿福當兵 (1959)    
    代代扭紋柴 (1960)    
    因禍得福 (1960)    
    玉女求凰 (1961)    
    兒女作冰人 (1961)    
    姻緣路情殺案 (1961)    
    多計姑娘 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    門當戶對 (1962)    
    狂人塔(上集) (1963)    
    妙人奇遇 (1963)    
    鐵鴛鴦 (1963)    
    李仙 (1963)    
    狂人塔(下集) (1963)    
    密底算盤 (1963)    
    猴子兵華山救駕 (1963)    
    復活玫瑰 (1963)    
    老襯行大運 (1963)    
    999毒天鵝 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    八荒英雄傳(上集) (1965)    
    八荒英雄傳(下集) (1965)    
    戰地奇女子 (1965)    
    影迷公主 (1966)    
    聖火雄風(上集) (1966)    
    傻大姐捉賊 (1966)    
    姑娘十八一朵花 (1966)    
    廣播皇后 (1967)    
    情花朵朵開 (1967)    
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    梅蘭菊竹 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    神貓 (1969)    
    春滿芭提雅 (1973)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    新男歡女愛 (1994)