Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾志榮
Chung Chi-Wing
 
Filmography (1994-2017)
 
  配樂 (20 films)
    我和春天有個約會 (1994)    
    清官難審 (1994)    
    點指兵兵之青年幹探 (1994)    
    無味神探 (1995)    
    狼吻夜驚魂 (1995)    
    追兇20年 (1998)    
    鎗火 (1999)    
    廢柴同盟 (2001)    
    愛上我吧 (2001)    
    每天嚇你8小時 (2002)    
    向左走.向右走 (2003)    
    PTU (2003)    
    大事件 (2004)    
    七年很癢 (2004)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    身驕肉貴 (2004)    
    狗咬狗 (2006)    
    小心眼 (2007)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    狂獸 (2017)