Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈業康
Shen Yeh-Kang
 
Filmography (1940-1973)
 
  場記 (1 film)
    日月潭之戀 (1956)    
  剪接 (43 films)
    絕代佳人 (1940)    
    怪俠飛天龍 (1949)    
    英雄難過美人關 (1950)    
    原子飛劍俠 (1951)    
    關山行 (1956)    
    日月潭之戀 (1956)    
    豬八戒救美大戰金錢豹 (1959)    
    王哥柳哥遊台灣(上集) (1959)    
    錯戀 (1960)    
    四海一家親 (1963)    
    情人石 (1964)    
    天字第一號 (1964)    
    銀海風光 (1964)    
    養鴨人家 (1965)    
    五月十三傷心夜 (1965)    
    地獄新娘 (1965)    
    婉君表妹 (1965)    
    做鬼也風流 (1965)    
    貞節牌坊 (1966)    
    英雄烈女 (1966)    
    天字第一號 4:假鴛鴦 (1966)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    青龍鎮 (1968)    
    小情人逃亡 (1968)    
    少女的春天 (1968)    
    玉觀音 (1969)    
    情人的眼淚 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    今天不回家 (1969)    
    姜子牙下山 (1969)    
    血滴子 (1969)    
    包公遊地府 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    母與女 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    劍 (1971)    
    最長的約會 (1971)    
    真假千金 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    妙極了 (1971)    
    白屋之恩 (1972)    
    一家人 (1973)