Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
童愛玲
Eileen Tung Oi-Ling  ♀





 
Filmography (1993-2014)
 
  演員 (22 films)
    機密檔案實錄火蝴蝶 (1993) ... Alda
    龍虎新風雲 (1994) ... 阿麗
    記得香蕉成熟時II初戀情人 (1994) ... 陳堅
    愛的種籽 (1994) ... 鄭麗盈醫生
    流氓醫生 (1995) ... 媚姐
    搶閘媽咪 (1995) ... 祖兒
    冇面俾 (1995) ... 珍珍/安娜
    二月三十 (1995) ... Jessica
    旺角的天空 (1995)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    九月初九新娘潭 (1996)    
    蘭桂坊7公主 (1997)    
    每天愛您8小時 (1998) ... 阿芬
    陽光警察 (1999) ... Margarita
    玻璃樽 (1999)    
    辣妹天使 (2000)    
    嫁個有錢人 (2002) ... 于先生秘書
    七擒七縱七色狼 (2007) ... Seven
    背著你跳舞 (2008)    
    大有前途 (2009)    
    迷離夜 (2013) ... 何妻
    Delete愛人 (2014)