Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林強
Lim Giong  ♂

 
Filmography (1992-2017)
 
  配樂 (30 films)
    少年 ,安啦! (1992)    
    南國再見,南國 (1996)    
    千禧曼波 (2001)    
    兩個夏天 (2001)    
    神的孩子 (2004)    
    世界 (2004)    
    愛麗絲的鏡子 (2005)    
    東 (2006)    
    三峽好人 (2006)    
    我們的十年 (2007)    
    二十四城記 (2008)    
    海上夢境 (2008)    
    透析 (2009)    
    陽陽 (2009)    
    碧羅雪山 (2010)    
    海上傳奇 (2010)    
    金城小子 (2011)    
    語路 (2011)    
    Hello! 樹先生 (2011)    
    天注定 (2013)    
    陌生 (2013)    
    老鷹想飛 (2014)    
    聶隱娘 (2015)    
    再見瓦城 (2016)    
    路邊野餐 (2016)    
    翡翠之城 (2016)    
    德蘭 (2016)    
    林北小舞 (2017)    
    日常對話 (2017)    
    強尼.凱克 (2017)    
  演員 (10 films)
    少年 ,安啦! (1992) ... PUB歌手
    只要為你活一天 (1993)    
    戲夢人生 (1993) ... 李天祿(青年)
    死亡列車 (1994) ... 高大車
    好男好女 (1995)    
    南國再見,南國 (1996)    
    天馬茶房 (1999)    
    哥兒們 (2000)    
    愛你愛我 (2001)    
    海上傳奇 (2010)